Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Halfvol Huis bij Full House @ Club Casa Cara – Verslag en foto’s

Afgelopen vrijdag waren wij aanwezig bij de vierde editie van Full House , een vrouwvriendelijke houseparty in de Casa Cara. Helaas was het deze keer minder druk dan normaal. Dit heeft waarschijnlijk te maken gehad met het grote aantal andere evenementen die avond in Katwijk en de regio.

Maar dit mocht de pret niet drukken want we hebben het prima naar onze zin gehad. Met zo’n 100 enthousiaste bezoekers was het een super gezellige avond. De sfeer was ronduit goed en de dansvloer was de hele avond goed gevuld. Franky Jordan opende de avond als vervanger voor DJ Britannica die door lichamelijke klachten niet aanwezig kon zijn. Vervolgens hebben The Drumboys en Mystica de avond geniaal afgesloten! !  Een nacht vol met de vetste house en latin tracks van dit moment gedraaid door DJ’s die weten waar ze mee bezig zijn.

Als je er niet bij was heb je echt wat gemist! Wil je weten wanneer de volgende Full House is, hou dan de facebook van de cas in de gaten!

Check HIER de foto’s

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter