Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

The Microwaves winnaar Battle of the Bands – Update: Videoverslag

UPDATE: het videoverslag van The Battle of the Bands gemaakt door Hans Vink vind je onderaan het bericht

Afgelopen zaterdag was de kick-off van het PopLab in Scum, gevolgd door de Battle of The Bands. De Muziekschool verzorgde in samenwerking met Scum, Welzijnskwartier (TASK) en Kattuk.nl een dag vol muziek.

s Middags diverse muziekworkshops en ’s avonds een bandcontest met Bits and Pieces, The Red Leaves, The Microwaves, No Resistance, Endless Tuning en The Daggers. The Daggers, die in het TASK bandcoachproject les hebben gehad van Dirk Beets van de Muziekschool, stonden voor het eerst in hun leven in het podium. Dat deden ze onwijs goed en ze gingen dan ook, samen met Bits and Pieces, met een van de aanmoedigingsprijzen van The Box naar huis.

De jury, bestaande Bert de Geus van The Box, Nathan Heikens, directeur Muziekschool en Stephan van ZU5E, wees uiteindelijk The Microwaves als winnaar van The Battle of the Bands aan. Zij mogen binnenkort hun eigen feestje/concert geven in Scum.

De publieksprijs ging naar Endless Tuning, zij gaan er vandoor met een cadeaubon van Music All-Inn.

Er vielen nog meer bands in de prijzen en er valt nog veel meer te vertellen. Uitgebreid verslag volgt later.

Redacteuren van Kattuk.nl hebben tijdens de optredens hun eerste workshop concertfotografie gevolgd olv Hans Vink.

Klik HIER, HIER en HIER voor de foto’s van Jens, Arjan J., Kirsten en Nico en een paar van Jordi en Hans

Ook zijn er video-opnamen gemaakt. Check de film hieronder:

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter