Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Dreamfields Festival 2015 – review

Dit jaar ging ik er voor het eerst naartoe. De week ging snel voorbij en ik kon niet meer wachten tot het weekend. Mijn verwachtingen waren groot, vooral omdat veel bekenden van mij al bij vorige edities zijn geweest. En voor 40 euro mag je ook best wat verwachten al zeg ik het zelf. Daarnaast had ik ook een bus plek geregeld bij de welbekende party bus waar grote groepen uit Katwijk zich voor verschillende feesten op kunnen opgeven. Eenmaal zaterdag begonnen de kriebels al. Ik was om 6 uur al wakker en kon niet meer slapen. Achja, dan ga je je outfit maar uitzoeken. Het is toch een vrouweigen dat zoeits uren moet duren. 11 uur vertrok de bus vanaf het hoornesplein. 87 enthousiaste mensen, iedereen had er mega veel zin in. De sfeer onderweg was mega goed en het weer viel ook reuze mee ondanks de slechte weersverwachtingen.

Na twee uurtjes rijden kwamen we aan in Giesbeek. Snel door de controle en naar binnen een kluisje scoren en munten halen.

5 stages verspreidt over het terrein. Hardstyle, Raw, House, Deephouse en Cross Over. Voor ieder wat wils zou je zeggen. Ik had de week van te voren al uitgedokterd bij welke artiesten ik wilde staan dus ik ben in een rechte lijn naar de Hardstyle stage gelopen om daar mijn dag te beginnen. En wat een sfeer! Een podium gebouwd als een groot kerkorgel met led schermen erin verwerkt. Heerlijk los gaan in de brandende zon met een Red Bull in me linker hand en een sigaret in mijn rechterhand. (bad habits) Na een uurtje ben ik het terrein verder gaan verkennen en kwam ik uit bij de Main stage (House) waar Tony Junior aan zijn set begon. En vet was het zeker! Het podium was gebouwd als knibbel knabbel knuisje en ik moet zeggen dat ik elke keer weer onder de indruk ben van het feit dat ze dat gewoon kunnen maken.

Toen even verder gestuiterd naar de cross over tent en de deephouse om daar even de smaak te proeven en uiteindelijk toch weer terug naar de Hardstyle aangezien de meeste Katwijkers daar ook te vinden waren.

Ja, en dan gaat de tijd ineens snel, etenstijd. Nou ik had niks te klagen want er was genoeg keuze bij de verschillende eettentjes. Ik neem mijn broodje beefburger en me loempia’s mee naar het open veld waar je kon genieten van het laag staande zonnetje en alle doorgesnoven gekken die voorbij kwamen gebanjerd. Tsja, leedvermaak is meestal toch het leukste vermaak vind ik. Want wat kunnen sommige mensen zich toch smerig misdragen nadat ze een pil genomen hebben. Maar toch kan ik daar met mijn nuchtere hoofd wel van genieten haha.

De avond valt en de discussie ontstaat.. Afsluiten bij de hardstyle of toch bij de house. Het werd de house. Heerlijk genoten van de beats by Bassjackers en een mooie afsluitshow met vuurwerk. Het effect van de lasers en movingheads samen met de rookmachines vind ik persoonlijk echt een wegdroom momentje. En als je dan naar het meer kijkt waar alle bootjes aanleggen met mensen die willen meegenieten. Wat ben je dan een gelukkig mens dat je dat gewoon in alle vrijheid mag beleven.

Dit feest is 100% een aanrader en zeker waar voor je geld!
En een bedankje aan al die andere Katwijkse rammers die erbij waren voor de gezellige dag! Het was er weer eentje voor in de boeken!

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter