Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Werfpop was ook dit jaar weer een groot succes!

Verslag door de organisatie hieronder. Klik HIER voor de foto’s van Nico.

Gisteren was het tijd voor alweer de 34ste editie van Werfpop. Dit jaar waren de grote publiekstrekkers: Typhoon, Danko Jones en John Coffey. Door het gevarieerde programma was het over de gehele dag ontzettend druk in de Leidse Hout. De weersvoorspelling was in de aanloop naar Werfpop niet al te best, maar ondanks dat was het bezoekersaantal gelijk aan dat van vorig jaar en bezochten tussen de 20.000 en 22.000 mensen het festival.


Naast de optredens van de bands, was een van de hoogtepunten toch wel Spike van The Deaf die (net als John Coffey op Pinkpop deed) een biertje uit het publiek ving en opdronk.

De Silent Disco was een nieuwe toevoeging aan het festival, tussen 17:30 uur en 22:00 uur kon het publiek, met koptelefoon op, dansen op twee soorten muziek. Dit zorgde voor hilarische beelden en meezingpartijen.

De organisatie bedankt alle vrijwilligers, artiesten, partners en natuurlijk de bezoekers voor een onvergetelijke dag. Op naar het jubileum in 2016!

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter