Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Scream Bloody Scum IV: Alwéér ruig, bruut en druk!

Verslag en foto’s

Ruim 200 bezoekers hebben afgelopen zaterdag genoten van een ouderwetse Deathmetalavond in Scum; Scream Bloody Scum. Het festival begon om 19:30 uur en om 20:30 uur stonden beide zalen al lekker vol. Veel bekende gezichten uit de scene en een hoop oude bekenden uit Leiden en omgeving.

We vroegen drie bezoekers Jair, Remco en Benno wat ze ervan vonden…

Jair (Kattuk.nl fotograaf en zanger van Delusional): 

De beste band van de avond was Hellbender, maar lokale trots The Filthy Ewoks (TFE) was ook weer onwijs. Zeker omdat de leden een plek waren opgeschoven omdat de zanger in het ziekenhuis lag. De drummer speelde nu gitaar, De gitarist deed zang, de bassist speelde gewoon bas en een bekende speelde drums. Ondanks deze wat rare bezetting toch weer een knaloptreden van de Kattukse Motorhead.

Remco (PlugPop organisator en gitarist bij de The Aurora Project): 

Hellbender was the best en ook Impaler was indrukwekkend, trip down memory lane. Oude Scum allover again. Had ik voor geen goud willen missen.

Benno (weet echt alles, maar dan ook alles van Metal, bezoekt wekelijks concerten, boekt metalbands voor Scum en is bassist bij TFE):

Alle bands hadden wel iets bijzonders. Inquisitor met veel bruut gerag en gekrijs, de laatste show van Miranda Roeloefs met the Impaler, de oldschool death metal van Neoceaser met oud-leden van Sinister, de strakke show van het Leidse Hellbender, de bezettingswisseling van The Filthy Ewoks (TFE) en de vette tribute band van death metal pioniers Death en de meesterlijke Chuck Schuldiner. Het was gewoon weer een geniale editie met vette bands, veel gezellige bezoekers en bekenden en de biertap had geen moment rust zoals eerdere edities. Één groot feest!

Volgend jaar op 24 september is de 5e editie van het festival en dat beloofd volgens de planning wat te worden: Scream Bloody Scum gaat speciaal voor deze editie uitbreiden met meer bands en een buiten podia!

Klik HIER voor de foto’s van Jair

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter