Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

NOAD en Snowburner spelen Schuit plat

Zaterdagavond was weer een lekkere avond met raggende gitaren en beukende drums. De bands NOAD en Snowburner betraden het podium in de Schuit, en hoe! 

De grote zaal van de Schuit stond al vroeg gezellig vol met zeker 100 bezoekers die werden opgewarmd door huisdj Maarten die ouderwets met plakken vinyl draaide. Rond een uurtje of 10 begon NOAD, een Katwijks duo, een lekkere set met garage rock en bluesy vibes te spelen. Dat de mannen gelijkenis tonen met The Black Keys en Led Zeppelin was goed te merken. Prima afwisseling met nummers. Lekker hengsten op die instrumenten en op zijn tijd een subtiele melodie. Zoals het hoort! Nummers zitten goed in elkaar, al met al een tof staaltje muziek. 

Na het ombouwen klommen de mannen van Snowburner op het podium. Een Leidse stoner rock band die in 2012 hun debuutalbum uitbracht. Invloeden uit Queens of the Stone Age en Alice in Chains. Een lekker traag en meeslepend geluid, dat rauw op het dak valt /pun intended. Helaas een wat korte set, maar wel krachtig. 

Kortom, het was weer een ouderwets geslaagd avondje live-muziek in de Schuit!

Foto door Arie van Duijn, 6dunes. Meer foto’s volgen later…..

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter