Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Katwijkse band PUBLIC FOOLS in Halve Finale GPvdB

Zaterdag 12 december a.s. is Scum Katwijk , gastheer van de Halve Finale van de grote Prijs van de Bollenstreek. Deze talentenjacht is al jaren een bekend fenomeen in de bollenstreek. Zij biedt podium aan nieuw lokaal talent in alle mogelijke muziekstijlen, met als enige vereiste dat het allemaal eigen composities moeten zijn.

Na vijf voorronden is het programma voor deze Halve Finale bekend. De acts die gaan strijden om een plaats in de finale zijn: The Timers, Colt Nevada, Mutt Dog County, PUBLIC FOOLS, Laura Beekman en Marvin Dee. De band PUBLIC FOOLS is de enige Katwijkse band in deze Halve Finale. Zij wonnen in de derde voorronde in Hillegom de Publieksprijs met overtuigende meerderheid.

PUBLIC FOOLS is een band met een straight in your face mentaliteit, no nonsens en knallen! Eigen songs met passie, gevoel en met hier en daar een boodschap. Met een mix van de rocksound uit de 70’ties, de sound van nu en af en toe een punky inslag, nemen de songs je mee op een trip door rock-city! PUBLIC FOOLS is drummer Maarten Mastbroek, bassist Jan Schoneveld en zanger/gitarist Arjan Brands. Check www.publicfools.com

Kijk op www.gpvdb.com voor info en download de gratis app om te kunnen stemmen op jouw favoriete act. Stemmen kan alleen op de avond zelf en alleen op locatie!

Dus zaterdag 12 december Scum Katwijk, aanvang 20.30 en entree is  5,- euro.

Graag tot dan!!

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter