Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Lekker Bezig en Youtubers zetten FrizzzXXL op zijn kop

BAM. Zo, wat was dat gaaf zeg. De jonge Katwijkse talenten Lekker Bezig, Spek en Stan Frijns en de landelijke bekende Youtubers StukTV, Ponkers, Carlijn en Merle en Stephan van ZU5E hebben op 30 december de feesttent op het SKA terrein volledig op zijn kop gezet met een superstrak geregisseerde live youtube-show met alles erop en eraan.

Springen, diven, sit downs, jump ups, meets, greets, selfies met celebrities, de nodige ongein en heel veel goede muziek. Zo’n 300 bezoekers hebben echt de avond van hun leven gehad. SUPER!

Hierna de eerste 5 foto-albums en 4,5 uur video van het hele feest. Later meer…..

Enne…dikke dank aan alle vrijwilligers die dit feest mogelijk hebben gemaakt. KLASSE!

Foto’s

De laatste foto’s FrizzzXXL Deel 7 

Lekker Bezig met Youtubers  (door: Sjon de Mol)

Lekker Bezig met Youtubers (door: Jesse)

Lekker Bezig met Youtubers  (door: Rick)

Lekker Bezig met Youtubers (door: fotocrew)

Lekker Bezig met Youtubers (door: fotocrew 2)

Het 12,5 jaar Kattuk.nl FrizzzXXL evenement kwam tot stand door een samenwerking tussen jongerenwebsite Kattuk.nl, Scum (Frizzz), Stichting Katwijkse Activiteiten (SKA), Welzijnskwartier en Jeffrey Schreuder Events (o.a. Lekker Bezig). Het feest is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Platform Kocon en de Wijkraad Katwijk aan Zee.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is.  Speciale dank gaat uit naar de vrijwilligers die zich hebben ingezet om het feest mogelijk te maken. Zonder de hulp van zo’n 65 jonge vrijwilligers was het feest niet mogelijk geweest. De organisatie wil hierbij ook de medewerkers van RTVKatwijk bedanken voor het mogelijk maken van de Youtube livestream van het evenement. Klasse!

 

 

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter