Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Platina en tweemaal goud voor Katwijkse Kids Disco cd’s

Het entertainment team van Center Parcs heeft donderdag in vakantiepark De Eemhof een platina en twee gouden cd’s uitgereikt gekregen. Kids Disco 1 bereikte onlangs de grens van 40.000 verkochte exemplaren, goed voor platina. Van Kids Disco 2 gingen zowel de Nederlandstalige als de Duitstalige versie over de gouden grens van 20.000 verkochte exemplaren.

De Kids Disco cd’s werden ontwikkeld in samenwerking met de Katwijkse kinderpopgroep Minidisco, bekend van o.a. Tsjoe Tsjoe Wa, Klap Klap Stap Stap en Cowboy Johnny. Zij schreven voor het project ook het themalied Kids Disco.

Gouden en platina platen worden tegenwoordig vooral behaald op Spotify en i-Tunes. Bijzonder aan de Kids Disco albums is dat ze alleen op cd verkrijgbaar zijn. Volgens Didi Dubbeldam van Minidisco is de verklaring simpel. ‘Voor kinderen is een cadeautje dat ze vast kunnen houden toch nog altijd het allermooist.’

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter