Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA NYE 16/17: CampFire – Hosted by Reset

De heren van Reset zijn alweer drie jaar bepalend voor de tech-house scene in Katwijk en de regio. Ook staan ze dit jaar alweer voor de derde keer achter elkaar op SKA NYE, nu met het concept CampFire by Reset. De allereerste keer sprak Kattuk.nl met de Reset-DJ’s om kennis te maken. Nu gaan we kijken hoe het met de mannen is, een paar jaar later!

Mannen, jullie staan alweer voor de derde keer! Wat staat ons nu weer te wachten?
Ja, super tof weer! Wij zijn altijd wel in voor een feestje. SKA NYE is elk jaar weer speciaal, zeker omdat je weer voor een enthousiast publiek speelt. Dit jaar staan we in een iets kleinere setting waarbij wij vooral een intiemere sfeer willen creëren. De muziek zal groovy, warm en vooral heerlijk dansbaar zijn.

Deze tijd is gebruikelijk om terug te kijken op het afgelopen jaar. Hoe was 2016 voor jullie?
Na 2 jaar intensief mooie feesten te hebben georganiseerd, zijn we dit jaar minder actief geweest in het organiseren van feesten. We hebben een kleine tussenpauze gehouden en die heeft ons eerlijk gezegd veel goeds gedaan. We waren op de achtergrond ontzettend bezig met andere muzikale bezigheden.

Zijn jullie nog met eigen projecten bezig?
We zijn vooral bezig geweest met het maken van eigen muziek! We vinden het hartstikke leuk om te draaien, maar het afgelopen jaar is het producen van muziek een steeds grotere rol gaan spelen. We hebben allemaal een eigen studio ruimte waarin we allemaal onze vrije uurtjes besteden

Ik hoorde dat jullie bezig zijn om eigen platen uit te brengen. Klopt dit?
Ja, dat klopt! In het nieuwe jaar staan een aantal releases gepland op verschillende buitenlandse labels die onze muziek willen uitbrengen. Dat is natuurlijk heel tof om te doen. Je zal in 2017 niet alleen weer een hoop horen van Reset, maar hopelijk ook van ons individuele werk!

Krijgen wij nog een voorproefje van dat eigen werk te horen op SKA NYE?
We wouden het eigenlijk niet verklappen, maar ja, inderdaad. Het geeft een enorme kick wanneer mensen op je eigen plaat staan te dansen. Wij kunnen dan ook niet wachten om de feestgangers op SKA los te zien gaan op ons eigen werk!

Wat zijn jullie plannen voor 2017?
Lekker bezig blijven met alles dat met muziek heeft te maken en daar heel veel plezier in hebben. Dat is voor ons toch het allerbelangrijkste!

Speciaal voor ons hebben de mannen van Reset een speciale SKA NYE podcast gemaakt, om alvast in de sfeer te komen. Helemaal super natuurlijk! Je kunt hem hieronder beluisteren en vergeet gelijk niet de heren te volgen op soundcloud 😉

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter