Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA NYE 16/17: Full House – Mystica

DJ Mystica: Info & DJ-mixmystica-insta

Nadine, AKA Mystica, is absoluut geen onbekende op SKA NYE. Na vorig jaar samen met AF-1 de tent plat te hebben gedraaid, gaat ze nu weer solo. Mystica draait alweer een paar jaar voor een groter publiek en heeft naast SKA NYE, ook opgetreden in clubs zoals Home en de Cas. Tegenwoordig is ze hard bezig met het verder uitwerken van haar eigen concept; Full House!

Als enige vrouw van de avond is het aan haar taak om te laten zien wie nou precies het sterke geslacht is. Dit gaat ze doen met een vette set vol met de lekkerste future house. Mystica begint om 3:30 uur in de Full House tent!

Check de mix en links hieronder om meer van haar te horen!

Mixcloud

Facebook


 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter