Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA NYE 16/17: Full House – R3ckless & Tilago

R3ckless & Tilago: Info & DJ-mix

Bij het naderende einde van een flinke nacht feesten komt het vaak voor dat je als feestganger wat begint in de dutten. De benen worden moe, de oogjes beginnen af en toe dicht te vallen en je biertje gaat minder snel op dan drie uurtjes geleden. Al met al, het bekende inkakmoment. Dat laat je nu wel uit je hoofd, want in de Full House tent gaat het laatste uur het gas er nog extra op, met R3ckless & Tilago.sjondemol-9

Een oudgediende en een relatieve nieuwkomer samen?

Dat kan alleen maar veel goeds betekenen, zo op het einde van het feest. Ruben en Galit gooien alle remmen los met de lekkerste (tech)house. Vanaf 4:30 uur zorgt het duo voor een passend einde van het beste feest van het jaar!

Benieuwd?
Check de links en mixen hieronder!

Soundcloud Tilago

Soundcloud R3ckless

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter