Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA NYE 16/17: Quake – Estaloca

Roy van Schie, AKA Estaloca, behoeft absoluut geen intro. Estaloca is een van de Godfathers van de Katwijkse hardstylescene en heeft zijn strepen al ruim verdiend op de estaloca-instagrote landelijke feesten. Bijna elk jaar staat hij toch weer te draaien op Katwijk’s eigen grote feest, in de Quake tent. Naast het maken van muziek, is Estaloca het afgelopen jaar bezig geweest om de Katwijkse jeugd warm te maken voor het DJ vak en hun talenten te ontwikkelen. Dat heeft succes, want enkele van zijn pupillen staan straks ook op het podium.

Estaloca heeft dus een flinke kruiwagen vol ervaring. Dat is wel nodig ook, want hij begint om 1:45 uur met draaien, doorgaans het heetste punt van het feest. Het is hem toevertrouwd!!  We kunnen van Estaloca waanzinnig knallende hardstyle en rawstyle platen verwachten. Het SKAterrein zal op zijn grondvesten beven!

Facebook

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter