Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA NYE 16/17: RudolfPalooza – Trabant

Scum is ook dit jaar weer het decor van RudolfPalooza, het absurde geesteskindje van de gekste band van Katwijk. Nadat vorig jaar piraten het podium betraden, is het nu tijd voor zombies, kettingzagen & shotguns in The Night of The Walking Dead Rudolfs.

Als eerste zal de band Trabant jullie infecteren met het besmettelijke feestvirus. trabant

Ergens op een dag 2 jaar terug ontstond de chaos die men Trabant noemt. Dhr Vink besloot dat elke Katwijkse coverband de Blafhik krijgen kon en dat het weer anders moest. Bands moeten weer gecontroleerde onoverzichtelijke chaos naar buiten brengen met een visie vol feest en destructie. Mooi idee, nu nog een band. Hij besloot de heren van Lekker Bezig te vragen. Aangezien zij zich bevonden onder het boyband regime.

Even voor de afdwalende lezer/laser: Zij zijn/waren dus het spiegelbeeld van wat Vink wilde, vandaar dat het hem wel grappig leek om schattige jongetjes keiharde herrie te zien spelen. 

Afijn, de heren vonden het plaatje nog niet goed genoeg dus zagen zij een reddende engel in de bebrilde lieve chaos die Stephan heet. Want ja, mooi zingen is iets niet wat voor vriend Vink besteed is. En daarbij is meer actie op het podium veel vetter dan stilstaan. De heren vroegen zoveel mogelijk lui als extra herriemaakhulp. Trabant telt velen gezichten maar gelukkig is de band nooit compleet want dan wordt het een te grote chaos.

De heren spelen niet vaak maar na de rits aan shit van het afgelopen jaar mogen ze dit jaar op SKA met hun geliefde Rudolfs spelen in de Scum. Onthoud wel dat Trabant het statement “Fuck The Rudolfs” de wereld in hielp.  De heren hebben hier zin in en zullen hun best doen tot het maken van een feest.  De vraag is of Trabant een tip van de sluier kan geven over hun setlist. Het enige wat ik zeggen kan is dat men van herrie naar ska naar eerbetonen gaan. Denk aan een Night boat to Cairo van Madness maar ook een Break stuff van Limp Bizkit.

Ben je nu benieuwd hoe dit gaat klinken? 
KOM VOORAL KIJKEN OP SKA VAN 00:45 tot 01:30 uur in Scum bij:
THE RUDOLFPALOOZA: NIGHT OF THE WALKING DEAD RUDOLFS.

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply