Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA NYE 16/17: Complete line-up en info

Met deze dj’s, bands en artiesten knal je het nieuwe jaar in!!

Heel Katwijk begint langzaam weer de kriebels te krijgen van het wachten; SKA NYE 16/17 komt er weer aan! De kaarten van het beste feest van het jaar zijn beschikbaar op www.skakatwijk.nl. De kosten zijn 10,-  exclusief servicekosten. De toegang is vanaf 18 jaar!

Wat voor spektakel staat ons nu weer te wachten?

Full House staat ook dit jaar weer vol met de beste dance en house die Katwijk te bieden heeft. Megalo, Stan Frijns, Spek (live), AF-1, Mystica, R3CKLESS & Tilago gaan ervoor zorgen dat de sfeer er bij het Full House Stage goed in zit. De line-up is een combinatie van nieuwkomers en gevestigde namen, wat garant gaat staan voor (verlaat) vuurwerk op de avond. 

De Quake Area gaat dit jaar weer schudden op zijn grondvesten, heel hakkend Katwijk mag weer springen en rammen op homegrown hardstyle en hardcore van topniveau. Met Son-T en Chronic Distortion hebben we weer hongerige talenten achter de tafels, die staan te popelen om de beste tracks door de boxen te knallen. Maar Estaloca, Infader, N-Ergetic en de Digi Brothers laten zich niet snel aftroeven en zullen er alles aan doen om de avond naar een hoger niveau te tillen!!

Scum is ook dit jaar weer het decor van RudolfPalooza, het absurde geesteskindje van de gekste band van Katwijk. Nadat vorig jaar piraten het podium betraden, is het nu tijd voor zombies, kettingzagen & shotguns in The Night of The Walking Dead Rudolfs. Als eerste zal de band Trabant jullie infecteren met het besmettelijke feestvirus. Daarna zullen The Rudolfs zelf het podium te betreden om de horde feestbeesten helemaal los te laten gaan. Mocht het publiek daarna toch nog wat leven in zich hebben? Dan maken de boys van Tropical Party Soundsystem het werk helemaal af!

Nieuw dit jaar is de PodKat-tent. De mannen van PodKat hebben dit jaar in rap tempo vele harten gewonnen in Katwijk door hun hilarische internetfilmpjes. Maar de heren nemen geen genoegen meer met hun rol als ergste nachtmerrie van gemeentebestuurders en feestorganisatoren. Ze gaan samen met Tropical Party Soundsystem een superfeest bouwen. PodKat Karaoke? PodKaraoke! Dus denk je dat kan zingen of heb je na wat bier of wijn de gedachte dat je kan zingen? Kom dan gezellig langswippen…enne vergeet geen leuk dansje te doen!

Natuurlijk zijn ook de boys van Reset weer van de partij, CampFire. Bij het kampvuur bieden ze extra comfort voor de opwarmende feestgangers. Hun warme beats zullen het goed doen bij het knisperende vuur. Een oase van rust in de chaos die SKA is.

Als dit alles niet garant staat voor een topfeest, dan weten wij het ook niet meer. Dit jaar wordt echt een absolute knaller. Koop je kaartje dus snel via www.skakatwijk.nl. Hou de homepage van Kattuk.nl en de facebook van SKA (facebook.com/skakatwijk) goed in de gaten voor teasers, time-tables en de laatste updates.

Tekst loop door na poster..
ska-poster-2016-2017-new-web

Liever een hardcopy ticket?
Dat kan! Er zijn beperkt kaarten voor 12 euro beschikbaar bij The Safe, The Readshop en Snackbar De Vuurbaak. Wees er snel bij, want ze zijn zo weg.

Wil je naast feesten, ook nog een steentje bijdragen bij het beste feest van het jaar? Dan heb je geluk! We zoeken nog vrijwilligers. Naast gratis toegang tot het feest, krijg je als vrijwilliger nog meer voordeeltjes. Ben je geïnteresseerd? Meld je aan op de website!!!

Nog niet genoeg gehad?
Veel meer info, promo, video, mixen, tracks en foto’s op de Homepage Kattuk.nl en Facebook SKAKatwijk

Time-table en Blokkenschema volgen volgende week…..

trui-2016-2017-web

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter