Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

10 juni: The Rudolfs nemen afscheid in De Schuit

Einde, over, uit… The Rudolfs, ze gaan er voorgoed mee stoppen. En hoe kun je nou beter eindigen dan door een allerlaatste, allergrootste en allervetste show te geven?! Deze 5 culthelden zullen op zaterdag 10 juni alles gaan laten horen wat ze van 2002 t/m 2017 hebben gemaakt. Dat betekent dus een avondvullend programma!

Na 15 jaar oefenen, spelen en lol maken was de koek op, het is mooi geweest. Een show voor DWDD, spelen bij GIEL op 3FM en een tour met Ed Kowalczyk van Live behoren tot enkele hoogtepunten. Tijd om nieuwe wegen in te gaan en de eerste zijprojecten hebben zich al gevormd. Zo speelden Leo (zanger) en Martin (gitarist) in maart dit jaar met Tijger Tijger al in De Schuit en staat het nieuwe The Black Strange ook op het punt om hun livedebuut te gaan maken.

De kaartverkoop is erg hard gegaan en de show is uitverkocht. Ben je te laat voor een kaartje en wil je dit slotspektakel toch niet missen? Houd dan onze facebookpagina (www.facebook.com/jvcdeschuit) goed in de gaten om de laatste kaartjes te winnen. De deur gaat om 21:00 open.

Geschreven door: Anneke Schaap

Geen commentaar

Laat een antwoord achter