Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Kattuk.FM Live @ De Schuit – Music radio & video on demand

Kattuk.FM maakt weer een doorstart. Alweer? Ja, alweer. Maar deze keer gaan we het helemaal anders doen. Niet meer de uitzending ‘live’ via de ether of internet, maar de bands en dj’s live in de uitzending ‘on demand’. Alles terug te bekijken en te beluisteren via Kattuk.nl.

Kattuk.FM verzorgt de uitzendingen i.s.m. de muziekredactie van Kattuk.nl. Begin januari start een team van acht jonge redacteuren met het voorbereiden en opnemen van de uitzendingen in de grote zaal van De Schuit. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. We zoeken jongeren van 15 tot 21 jaar met een uitgesproken smaak in muziek en interesse op het gebied van audiotechniek, radio maken, foto- en video, schrijven van recensies en interviews, show management en/of grafische vormgeving.

Help ons uit de noot…………… (Padoem tsss)

Stuur een mail naar info@kattuk.nl, dan spreken we z.s.m. af. 

mobiele studio

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter