Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Reissue eerste twee albums Les Zazous op Spotify

Gaaf dit. Het oude werk van de roemruchte en destijds bijna wereldberoemde Katwijkse band Les Zazous is voortaan ook online te beluisteren op Spotify.

Dit moet je absoluut gaan luisteren!! Tijdloze muziek die nog steeds staat als een huis. Staat hier al de hele dag op repeat.

Reviews by Jens volgen vanaf volgende week.

Deze week is het dertig jaar geleden dat de eerste lp van de Katwijkse groep Les Zazous verscheen. Het album werd ‘lp van de week’ op 3FM en zorgde ervoor dat de band kon gaan toeren in het Nederlandse clubcircuit.

De groep stond verschillende malen in Paradiso, Melkweg, ’t Paard, Tivoli, Vredenburg en andere roemruchte podia. Ook deden de Katwijkers het voorprogramma bij diverse bekende bands waaronder Radiohead.

Ter gelegenheid van het jubileum zijn de eerste twee albums en de eerste EP van Les Zazous nu verschenen op Spotify. Op YouTube staat een leuk korte mini-documentaire die in vijf minuten de geschiedenis en de bekendste nummers van de band voorbij laat komen.

Spotify:

Les Zazous (lp)

Pop! (lp)

Wake Up Wake Up (ep)

YouTube:
Magic Dust, the story of Les Zazous

Meer info over Les Zazous vindt je op de website www.zazous.nl.

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter