Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Woensdag: Katwijkse bands centraal bij Kattuk.FM Live!

Oproep: opnamen van eigen werk door Katwijkse bands gezocht!

Woensdagavond staan Katwijkse bands centraal bij Kattuk.FM Live!. Door de jaren heen hebben aardig wat ‘Katwijkse’ (minimaal 1 bandlid uit Katwijk) bands eigen materiaal uitgebracht op cassette, CD, plaat of digitaal. Veel van dit materiaal is in de vergetelheid geraakt, maar toch zeker de moeite van het terugluisteren waard.

We hebben in het archief van Kattuk.nl, De Schuit en uit persoonlijke collecties al de nodige pareltjes opgedoken van nog bestaande en reeds gestopte Katwijkse bands. Denk: Les Zazous, The Mad Loggers, The Aurora Project, The Peterlees, Heersch, Delusional, The Rudolfs, Port of Call en nog veel meer. Zo al meer dan genoeg om een interessante uitzending op te nemen, maar we zoeken nog meer!

Dus heb jij thuis ook nog platen, cassettes of CD’s liggen met eigen werk van een Katwijkse band? Neem ze mee en kom gezellig langs op woensdagavond in de grote zaal van De Schuit. Als je er nog een mooi verhaal bij hebt zou t helemaal mooi zijn. De zaal is vanaf 20:00 uur open en de opnames starten om 20:30 uur.

De opname is vanaf eind volgende week terug te luisteren op Kattuk.nl

FM

 

——————————-

Kattuk.FM
Elke woensdagavond Kattuk.FM Live! vanuit de grote zaal van De Schuit. Iedere week worden er mixen, video’s en demo’s opgenomen van lokale dj’s en artiesten. Hou de site in de gaten voor het meest actuele programma.

Kom ook een keertje buurten. Iedereen is welkom. Verwacht een gezellige avond met jonge muzikanten, dj’s bands, talkshows, podcasts, video en nog veel meer.

Opnamen terugluisteren kan HIER

Oh ja. We zoeken nog jongeren om mee te helpen. Meer over Kattuk.FM hieronder. 

Over Kattuk.FM 
Kattuk.FM maakt weer een doorstart. Alweer? Ja, alweer. Maar deze keer gaan we het helemaal anders doen. Niet meer de uitzending ‘live’ via de ether of internet, maar de bands en dj’s live in de uitzending ‘on demand’. Alles terug te bekijken en te beluisteren via Kattuk.nl.

Kattuk.FM verzorgt de uitzendingen i.s.m. de muziekredactie van Kattuk.nl. Begin januari is een team van acht jonge redacteuren gestart met het voorbereiden en opnemen van de uitzendingen in de grote zaal van De Schuit. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. We zoeken jongeren van 15 tot 21 jaar met een uitgesproken smaak in muziek en interesse op het gebied van audiotechniek, radio maken, foto- en video, schrijven van recensies en interviews, show management en/of grafische vormgeving.

Stuur een mail naar info@kattuk.nl, dan spreken we z.s.m. af.

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply