Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Koningsdag bij De Schuit goed verlopen

Kort verslag, foto’s en aftermovie

Het bestuur van JVC De Schuit is erg tevreden over het verloop van het Koningsdag Festival afgelopen vrijdag. De dag begon al vrolijk en zonnig binnen in de tienersoos. Door de grote opkomst zijn er veel prijzen gewonnen door de jongste bezoekers van het festival tijdens de jaarlijkse bingo.

Met 4 veelzijdige acts op het grote buitenpodium viel er genoeg te zien voor alle bezoekers. Het terrein liep al snel vol nadat het lokale Bob Billy de aftrap had gegeven. De Skaggerz en Korfbal brachten de menigte in extase en was de show van de Amsterdamse rapper Donnie, voor veel bezoekers, het hoogtepunt van de dag. Tijdens zijn laatste hit ‘Snelle Planga’ mocht een Katwijkse tiener het podium betreden en er met de befaamde lasbril vandoor gaan.

Totale gekte bij Donnie @ Koningsdagfestival De Schuit

Hieronder de aftermovie. Door: Sander van Duijn. SVD Fotografie.

Daar weer onder alle foto’s van Arie van Duijn, 6dunes.nl en andere aanwezige fotografen. Zijn er dik 250, inladen kan ff duren….

 

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter