Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Psychedelische orgelrock ‘zZz’ headliner PlugPop

Zaterdag 17 november PlugPop in De Schuit met optredens van: Noël Zwetsloot, The Filthy Ewoks (T.F.E.), Tijger Tijger, Golden Caves, Danny Ramirez en zZz

Na een paar jaar afwezigheid is PlugPop terug van weggeweest! Op zaterdag 17 november vieren we alweer de achtste editie van Katwijks meest eigenzinnige festival. Natuurlijk nog steeds volledig cover- en tributebandvrij.

De makers van PlugPop hebben de handen ineengeslagen met Kattuk.nl en radioprogramma Kattuk.FM om een knaller van een festival neer te zetten. Dit keer niet in Scum, maar, vanwege het 15-jarig bestaan van Kattuk.nl, in De Schuit. Het concept is bekend. Twee podia vol lokale acts met een repertoire van eigen nummers aangevuld met een headliner van (inter)nationale allure.

Het festival wordt geopend door de jonge Katwijkse singer-songwriter Noël Zwetsloot en volledig in stijl afgesloten met de broeierige, psychedelische orgelrock van het Amsterdamse duo zZz. Tussendoor een come-back optreden van de ‘Kattukse Motorhead’ The Filthy Ewoks (T.F.E.), de psychedelische beach-garagerock van Tijger Tijger en duistere ballads door lokale anti-held Danny Ramirez.

De prog-popband Golden Caves maakt de line-up compleet. Met Katwijker Alex Ouwehand op gitaar timmert deze Rotterdamse atmosferische band aardig aan de weg met optredens in binnen- en buitenland. Zo stonden ze onlangs nog in het voorprogramma van de legendarische jaren 70 prog-rockband Focus. Als presentator van het festival heeft de organisatie lokaal cultfiguur Vink weten te strikken.

Meer dan genoeg redenen voor elke zichzelf respecterende muziekliefhebber om op 17 november naar PlugPop te gaan. Je vindt De Schuit aan de Dwarsstraat in Katwijk. De zaal gaat om 19:30 uur open en de eerste act start al om 20:00 uur. Kaarten in de voorverkoop via www.deschuit.nl kosten 5 euro. Kaarten aan de deur 7,50. De toegang is voor alle leeftijden.

 

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter