Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ Cut Nice @ Scum

Vrijdag 14 December was DJ Cut Nice voor een optreden in SCUM. De avond stond in het teken van old school hip hop. Het was juist in de jaren ‘90 dat een vriendengroep uit Katwijk, bekend onder de naam Positive Vibe Creators (PVC), ook hip hop avonden verzorgden, in SCUM.

Langzaam begon SCUM een thuis basis te worden voor de PVC groep doordat men steeds meer hip hop avonden ging organiseren. De groep kreeg de verantwoordelijkheid dit te doen van SCUM en hierbij was DJ Cut Nice een graag geziene gast. Dit om zijn ‘street feel’ die hij kon geven aan de live mixen die hij maakte en om zijn ‘true to the game style’.

Dj Cut Nice is een bekende underground DJ en heeft op vele events gedraaid. Met name op bekende Break Dance events in binnen en buitenland. DJ Cut Nice draait dus vooral muziek met een connect met de golden era. In deze tijd werd samplen geintroduceerd en werden diverse muziekstijlen gebruikt. De avond kan dus gezien worden als een reunie avond en de PVC mannen zijn dus erg blij dat hun hero te kunnen kondigen.

Written By: Arno

No Comments

Leave a Reply