Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

HaringSound – Deel 6: Hiphop & Urban

De KattukFM HaringSound uitzending van deze week staat in het teken van hiphop en urban. Met interviews, live-muziek en freestyles van Katwijkers Raph Polak en Jeff Asante. Verder in de uitzending Finesse Gado en Deverondawson, ook uit de buurt. Check de links voor hun Spotify met meer muziek.

De uitzending is vorige week donderdagavond opgenomen in de vernieuwde studio van KattukFM bij KattukNL in De Schuit. De uitzending start met interviews, daarna live-muziek en als afsluiter een playlist met de favoriete tracks van de artiesten.

De interviewer van dienst was Vink. Techniek in handen van Pieter van Beelen, producer David Meyvogel.

Veel luisterplezier!!


 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter