Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Ruim 30 deelnemers bij vierde DJ and Producers Café @ Scum

Verslag, foto’s en DJmix door Cic3ro

Volle bak in Scum afgelopen dinsdagavond. Met ruim 30 actieve deelnemers (dj’s and producers) een zeer goed bezochte avond. In alle beschikbare ruimtes stond een DJ-set opgesteld. Sets met CD-spelers in de grote en kleine zaal en een oldskool set met technics draaitafels in de mediaruimte.

Maar liefst 15 DJ’s, van jong tot oud, hadden zich vantevoren aangemeld om een setje te komen draaien. Jaimy Lorenzo, Cic3ro, Mahzero, Mystica, Skullz, Chronic Distortion, Estaloca, Audio Tweaker, Koskurah, Vociferous, te veel om hier op te noemen. Oudgediende HamDJ kwam ook ff buurten om te laten zien hoe dat nou werkt, dat draaien met vinyl. GAAF! Vooral goed om te zien dat de oude rotten in het vak alle tijd namen om de jonkies alle ins and outs van het draaien met platenspelers te laten zien en vooral te laten beleven door ze het zelf te laten proberen.

Al snel vlogen de beats je aan alle kanten om de oren. Hardcore, oldskool, hardstyle, urban, EDM, Dubstep, rave zo’n beetje alle stijlen kwamen voorbij en werden op hoog niveau aan elkaar gemixt.  Deze avonden zijn nu al een must voor elke Katwijkse DJ en iedereen die verder wil komen in het DJ-vak.

Aanstaande dinsdag is het volgende DJ Cafe alweer. Check Facebook voor meer info en aanmelden om te draaien. Er staan de komende maanden sowieso mooie dingen op het programma. Een avond speciaal voor female DJ’s, een workshop Rekordbox, workshops produceren en nog veel meer. Hou Kattuk.nl en Facebook goed in de gaten voor de laatste updates.

Luister hieronder naar een Hardstyle mix door DJ Cic3ro.

Bekijk hieronder de foto’s

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter