Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Veel animo voor seminar Hardstyle producers Effused

Verslag, foto’s en video seminar Hardstyle producers Effused

Gisterenavond was er een bijzondere editie van het DJ & Producers Café in Scum. De gasten van hardstyle-act Effused waren aanwezig om in een seminar uit te leggen hoe ze hun muziek produceren. Het hele seminar is opgenomen en hieronder terug te kijken.

Natuurlijk stonden er in andere ruimtes DJ-sets waar de jonge DJ’s konden oefenen, maar daar was deze keer minder animo voor. De meesten zaten in de kleine zaal en DSC_0031waren benieuwd hoe de hardstyle-tracks van Effused worden opgebouwd, welke software en hardware ze gebruiken, hoe je vette beats en kicks maakt en met samples werkt, wat compressie doet en nog veel meer.

Tussendoor en na afloop was er gelegenheid tot het stellen van vragen en daar werd gretig gebruik van gemaakt. De deelnemers vonden het een superleerzame workshop die het niveau van hun eigen producties weer een stap verder omhoog brengt. Gaaf om te zien dat de gasten van Effused alle tijd en moeite namen om hun skills te laten zien en over te dragen aan de jonge producers in spe.

Klasse!

Hieronder de hele video van het seminar in HD-kwaliteit. Om alles goed te zien kan je best een groot beeldscherm gebruiken. Daar weer onder de foto’s.

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter