Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

VERS! @ Warm Winter Fest was AAN!

Review, alle foto’s, DJ-mix Jaimy Lorenzo en concertvideo’s

De eerste editie van VERS! @ Warm Winter Fest was AAN!!!

Ruim 150 bezoekers van jong tot oud gingen volledig los bij optredens van Mick Spek, DJ Jaimy Lorenzo, Jeff Asante, Raph Polak en DJ Musa.

Na een rustige start stroomde de kelder van De Branding tussen 20:45 uur en 21:00 uur helemaal vol met bezoekers. Het event was alle leeftijden en dat was goed te merken. Van jong tot oud, allemaal hadden ze de weg naar De Branding weten te vinden. Ouders met jonge kinderen, vaders en moeders en opa’s en oma’s van de artiesten, 18+ jongeren en vooral ook veel vrienden van de artiesten en DJ’s. De grootste groep bezoekers waren echter tieners van 12-17 jaar, zij waren duidelijk in de meerderheid en keken hun ogen uit bij de diverse optredens.

Het publiek werd vakkundig opgewarmd met een lekkere DJ-set door Jaimy Lorenzo (luister m onderaan het bericht). Daarna was het de beurt aan de rappers Raph Polak en Jeff Asante voor hun eerste optreden voor publiek. Ze hadden de dagen ervoor nog hard aan hun set gesleuteld en geoefend bij Kattuk.nl in de Schuit en dat was goed te merken. Vol bravoure en lef knalden ze ene na de andere track het publiek in om vervolgens zelf, met microfoon en al, het publiek in te duiken om het startsein te geven voor de eerste moshpit van de avond. Er zouden er nog vele volgen. VERS! was AAN!!  Mede dankzij debuutoptredens van twee gasten waar we zeker nog meer van gaan horen.

Rond kwart over negen was het tijd voor de hoofdact van VERS! – de veelbelovende Katwijkse rapper/artiest/zanger Mick Spek. De zaal was inmiddels ram- en ramvol in afwachting van zijn optreden en het wachten werd meer dan beloont. Want….MICK. SPEK. LEVERT. ALTIJD!

Geen routine, geen maniertjes, maar gewoon Mick die zijn liedjes zingt, op gitaar begeleidt door broertje Alex, met (inval)DJ Musa daarachter. Ontwapend en supervet! Moshpit? Ok! Maar dan wel kindvriendelijk want dit event is alle leeftijden. Mick houdt van zijn publiek, en het publiek van hem. Alle liedjes worden meegezongen, opvallend hoe goed de bezoekers de teksten kennen. Teksten die ook echt ergens over gaan. Mick weet de gevoelige snaar te raken in de doorgaans zo ‘stoere’ hiphopscene. Lief en betrokken is het nieuwe stoer in de wereld van Mick. Binnenkort gaat hij op tour met Eenhoorn Joost en het kan niet anders of de grote landelijke doorbraak gaat er heel binnenkort aankomen.

De avond werd afgesloten door DJ Musa met een set hiphop, trap, urban en andere bass-music. Hij ramde het laatste restje energie uit de inmiddels wat verder uitgedunde dansvloer. De die-hards die wel bleven gingen er helemaal voor en zorgden samen met Musa voor de perfecte afsluiting van de eerste editie van VERS!

VERS! gaat zeker een vervolg krijgen!!

Hieronder de DJ-mix van Jaimy Lorenzo, daar weer onder de concertvideo’s en daar weer onder de foto’s….

 

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter