Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ & Producers Café – Girls Edition @ Scum

Deze editie van het DJ & Producers Café staat geheel in het teken van vrouwelijke dj’s. Er komen een aantal female dj toppers hun dj skills showen en daarmee laten zien dat dj zijn echt niet alleen voor jongens/mannen is! Iedereen is welkom (jongens ook )

Over
Elke dinsdagavond vindt in Scum Katwijk het ‘DJ & Producers Café plaats, een nieuw project, georganiseerd vanuit het jongerenwerk van Welzijnskwartier in samenwerking met The Art Squad (cultuur Welzijnskwartier) en jongerenwebsite Kattuk.NL.

Het ‘DJ & Producers Café’ is een vaste avond voor jongeren vanaf 12 jaar die kennis willen maken met, of meer willen leren over dj’en, muziekproductie, opnametechnieken, radio maken, licht- en geluidstechniek en meer. 

Daarnaast is het DJ & Producers Café een wekelijks moment waarop geïnteresseerden, nieuwkomers, jonge talenten, gevorderden en professionals elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en zodoende van elkaar kunnen leren en hun talent verder kunnen ontwikkelen. Uiteraard staat er daarom iedere dinsdagavond een professionele club dj-set klaar waarop gemixed en geoefend kan worden. 

Naast de reguliere (vrije inloop) avonden komen er ook thema avonden en workshops (al dan niet met een gastspreker/gastdocent) over specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld social media gebruik, artiest profilering, RekordBox, licht/geluidstechniek en meer!

Het DJ & Producers Café is elke dinsdagavond van 19:00 tot 21:30 uur in Scum Katwijk. De reguliere avonden zijn gratis, voor bepaalde thema avonden en of workshops kan eventueel een kleine vergoeding gevraagd worden.

Mail voor meer informatie over het DJ & Producers Café met Roy van Schie, via Royvanschie@welzijnskwartier.nl of met Arno van den Berg, via arno@kattuk.nl.

Facebook Event

 

dj

Geschreven door: Roy van Schie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter