Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Leerlingen Wellant Rijnsburg maken eigen song tijdens Muziekdagen

Kort verslag en fotoshoot

Afgelopen dinsdag en woensdag hebben ruim 60 derdejaarsleerlingen van het Wellant College Rijnsburg meegedaan aan de Muziekdagen. Op dinsdag kregen ze diverse muzikale workshops op school en op woensdag gingen ze naar Muziekcentrum The Box om de muziek op te nemen.

In The Box hebben de leerlingen een eigen Nederlandstalige bewerking gemaakt van de hit Perfect Strangers van Jonas Gold.

Leerlingen Wellant enthousiast over muziekproject

Over het muziekproject
Het muziekproject is ontwikkeld en uitgevoerd door Welzijnskwartier en Muziekschool Katwijk in samenwerking met het lokale culturele veld. Kattuk.nl en het jongerenwerk van Welzijnskwartier doen vanaf dit jaar ook mee, Zij verzorgen o.a. de DJ en muziekproductie workshops. Het muziekproject komt voort uit het project combinatiefuncties van de gemeente Katwijk en heeft o.a. als doel het bevorderen van actieve cultuurparticipatie en samenwerking met lokale culturele instellingen. Het muziekproject is speciaal zo ontwikkeld dat het overdrachtelijk is voor het gehele Voortgezet Onderwijs.

Bekijk alle fotoshoots hieronder. De foto’s zijn gemaakt door Bert de Geus van The Box

 

 

 

 

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter