Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Applaus voor leerlingen van de muziekschool!

43 Eerstegraads muziekdiploma’s uitgereikt

Leerlingen van de muziekschool hebben onlangs hun eerstegraads muziekexamen gedaan. Na afloop van de examenconcerten op 16 en 17 april kregen zij allemaal hun muziekdiploma.

Muziekexamen
Het examen bestaat uit twee onderdelen: het eerste onderdeel is een toets in de muziekles. De leerlingen hadden deze toets al eerder gedaan en zijn hiervoor allemaal geslaagd. Het tweede onderdeel is een optreden tijdens één van de examenconcerten.

De examenconcerten
De optredens voor de popleerlingen waren op dinsdag 16 april in De Schuit. Daar speelden zij drums, basgitaar, gitaar en er werden ook volop gezongen. Op woensdag 17 april speelden de leerlingen akoestisch gitaar, elektrisch gitaar, viool, cello, klarinet, dwarsfluit, saxofoon, keyboard en blokfluit in De Burgt. De leerlingen speelden allemaal 1 of 2 liedjes, en werden beoordeeld door een jury van 3 ervaren muziekdocenten. Een feestelijk, maar ook  bijzonder moment omdat spelen voor publiek altijd spannend is. De aanwezige ouders, broertjes, zusjes en docenten hebben genoten van de optredens.

Geslaagd!
De leerlingen kregen na afloop allemaal een mooi juryrapport, de uitslag van de toets, hun muziekdiploma, een bloemetje en een groot applaus.

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter