Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

HAMdj @ KattukFM

Vandaag in de uitzending een ouwe rot in het vak, de legendarische Katwijkse Hardcore DJ HAMdj. Hij draait al mee sinds 1993 en heeft in de loop der jaren een gigantische collectie vinyl en digitale tracks opgebouwd.

Luister naar een interview van 15 minuten gevolgd door een knaller van een mix. Hij ramt er in 1,5 uur een kleine 50 tracks doorheen van begin 2000 tot nu. De mix start op 145 BPM met Darktechno en Industrial en gaat via Darkcore door naar voornamelijk harde mainstream Hardcore. Gaandeweg wordt het tempo steeds verder opgevoerd om op zo’n 180 BPM snoeihard te eindigen. Lekker hoor!!

Ben je hardcore liefhebber?
Dan kan deze mix het hele weekend op repeat!

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter