Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ Martiens @ KattukFM HaringSound #12

Weer een nieuwe uitzending van de KattukFM HaringSound, deel 12 alweer. Deze keer in de studio voor een interview en een mix de alom bekende allround feestdj DJ Martiens, bekend van o.a. SKA Oud en Nieuw en diverse feesttenten, bedrijfsfeesten en andere party’s in en om Katwijk. Altijd feest met DJ Martiens!!

Naast draaien produceert hij ook hardstyle- en freestyletracks en binnenkort komt er een track van hem uit samen met Barry Badpak, GAAF!! Hier hoor je in het interview meer over en misschien draait ie m wel voor de eerste keer. SPANNEND!!

Na het interview volgt een freestyle feestmix van een uur met veel eigen tracks en edits van bekende Hollandse hits, 80-ies, 90-ies en nog veel meer…

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter