Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ & Producers Café Scum weer van start!

Elke dinsdagavond vanaf 18:30 uur in ScumHet ‘DJ & Producers Café’ is een wekelijkse avond voor jongeren vanaf 11 jaar die kennis willen maken met, of meer willen leren over dj’en, muziekproductie, opnametechnieken, radio maken, licht- en geluidstechniek en meer.

dj 2

Daarnaast is het DJ & Producers Café een moment waarop geïnteresseerden, nieuwkomers, jonge talenten, gevorderden en professionals elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en zodoende van elkaar kunnen leren en hun talent verder kunnen ontwikkelen. Uiteraard staat er daarom iedere dinsdagavond twee professionele club dj-sets klaar waarop gemixed en geoefend kan worden.

Naast de reguliere (vrije inloop) avonden zijn er ook thema avonden en workshops (al dan niet met een gastspreker/gastdocent) over specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld social media gebruik, artiest profilering, RekordBox, licht/geluidstechniek en meer!

Het DJ & Producers Café is elke dinsdagavond van 18:30 tot 22:00 uur in Scum Katwijk. De reguliere avonden zijn gratis, voor bepaalde thema avonden en of workshops kan eventueel een kleine vergoeding gevraagd worden.

Mail voor meer informatie over het DJ & Producers Café met Roy van Schie, via Royvanschie@welzijnskwartier.nl of met Arno van den Berg, via arno@kattuk.nl.

hieronder een selectie foto’s om een indruk te geven

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter