Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vanavond: Scabtik Hardstyle Masterclass @ DJ & Producers Café

Vanavond (dinsdag 29 oktober) komt hardstyle producer Scabtik (Jeroen van den Wildenberg) een producers masterclass geven. Op dit moment timmert Jeroen keihard aan de weg van zijn muzikale carrière en heeft kortgeleden getekend bij het bekende Scantraxx Silver label. Daarnaast heeft hij al op diverse grote podia gestaan en is op weg om nog veel grotere dingen te gaan doen!

Tijdens zijn masterclass zal Jeroen een van zijn laatste hits ontleden ontleden, uitleggen hoe hij zijn tracks maakt en zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Aansluitend zal Jeroen in een korte dj showcase van 30 minuten een aantal van zijn eigen hits ten gehore brengen!

De masterclass begint om 19:30 en duurt (inclusief korte pauze) tot ongeveer 20:45. De deuren van Scum Katwijk staan open vanaf 18:30 uur. Zorg dat je erbij bent!

Heb je het gemist?
Bekijk de video van de gehele Masterclass later deze week op Kattuk.FM!

Het DJ & Producers café is een initiatief van Welzijnskwartier (Jongerenwerk en Cultuur) in samenwerking met Kattuk.nl en Kattuk.FM. Het is een wekelijkse avond waarop jongeren en ouderen (vanaf 12 jaar) op het gebied van dj’en en muziekproductie met elkaar in contact komen, kunnen oefenen op professionele dj gear, ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen en daarmee van elkaar leren.

Wil jij een keer langskomen om te proberen of dj’en iets voor jou is?

Of heb je een vraag en wil je meer weten over het DJ & Producers café?
Neem dan contact op met Roy van Schie (Royvanschie@welzijnskwartier.nl) of Arno van den Berg (arno@kattuk.nl) voor meer informatie!

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter