Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ Jaimy Lorenzo – Radioshow #1

Luister naar de eerste radioshow van DJ Jaimy Lorenzo op KattukFM!! Hij was al meerdere keren te gast in de studio om mixen op te nemen en mee te helpen. Vanaf nu heeft hij ook zijn eigen maandelijkse radioshow.

Jaimy heeft het razend druk gehad de laatste tijd. Hij vertelt over de eerste Dubstep boeking die hij heeft gedaan. Spannend, maar supervet!! Zijn set op ADE en andere dikke feesten waar hij afgelopen maand heeft gestaan. Ook gaat hij in op de party’s waar hij komende maand staat te draaien. En als klap op de vuurpijl komt er eind dit jaar ook nog een superspannende boeking aan, waar hij eigenlijk nog niks over mag vertellen, maar stiekem toch doet!!

Alles gevolgd door een superstrakke en creatieve mix van drie kwartier met Tech House, Electro House en Bass House.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter