Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Jaimy Lorenzo winnaar DJ-contest Winterpret Festival

Jaimy Lorenzo is een van de winnaars van de DJ contest van het WinterPret Festival 2020! en mag de mainstage openen. Namens iedereen bij Kattuk.FM onwijs gefeliciteerd, lekker knallen daar!!!

Via Facebook: Een tijdje geleden vroegen wij jullie een set in te sturen en zo kans te maken op het mogen openen van Winterpret Festival 2020.

De afgelopen tijd ontvingen wij meerdere inzendingen en hebben wij een en ander goed beluisterd. Op basis van de inzendingen hebben wij besloten niet 2, maar 3 winnaars uit te kiezen!

De eerste winnaar was een zeer opvallende. Hij voldeed niet aan de minimale leeftijd, maar was zo slim om toch heel brutaal wat in te sturen. En terecht! Wij sluiten onze ogen niet voor lokaal talent en kunnen dan ook meedelen dat Jaimy Lorenzo (13 jaar) de mainstage zal openen! Jaimy, gefeliciteerd! Wij zijn onder de indruk van je skills en geven je graag een podium. We kijken uit naar je opening van het festival op de mainstage.

Dan nog de opening van de Hard area. Hier konden wij eigenlijk niet om 2 ingestuurde setjes heen. Wij hebben dan ook besloten de Hard area al een uur eerder te openen, namelijk vanaf 17:00. Hierdoor krijgen 2 partijen de kans de skills te tonen. Gefeliciteerd Reviction en Riccardo van der Born. Jullie krijgen beide een uur de tijd tussen 17:00 en 19:00 om de Hard area te openen!

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply