Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Poplab’s Night of the Bands @ De Boemerang

Op vrijdag 13 december is weer een Night of the Bands geprogrammeerd. Dit keer in De Boemerang. Een avond vol aanstormend talent, goede muziek, prima sfeer onder leiding van docenten van de Muziekschool Katwijk.  De avond is voor iedereen gratis toegankelijk.

Kweekvijver
Het Poplab van Muziekschool Katwijk is de kweekvijver voor nieuwe bands in de regio. Op deze avond treden de bands op die wekelijks onder begeleiding van een docent oefenen en werken aan hun repertoire. Het wordt een swingende avond vol pop, rock, funk en veel meer. Support nieuw talent en kom naar deze toffe avond!

De bands

 • Hulldown
  Deze band verrast altijd op de “Night of the bands” door hun eigenzinnige stijl en overtuigende uitstraling. Stevige rock, metal en grunge was de muzikale basis van de band daarna neigden ze meer naar de “New Wave sound” van de 80’s.  Een jaar geleden schreven ze eigen stukken geïnspireerd door de band Vulfpeck. een mix van Fusion, Soul en Funk. Deze band lijkt wel een kameleon zo makkelijk integreren ze nieuwe muziekstijlen aan hun repertoire. Wij zijn dan ook benieuwd waar hun muzikale barometer nu op staat.
 • Moonlight
  Moonlight moest dit jaar helaas afscheid nemen van de geweldige zangeres Anique de Gier.
  Maar met de nieuwe talentvolle pianist Lotte hebben ze zich sterk herpakt.
  Nu nog een gave zanger of zangeres erbij en het plaatje is compleet.
  De band speelt een mix van eigen nummers en covers. De rol van zanger/zangeres wordt nu opgelost door die rol te laten rouleren onder de bandleden. De band bestaat uit Elio Smids, Jonah Blokhuizen, Ivo, Schrama, Kees Verdoes en Lotte.
 • The Groovies
  Zijn de nieuwe lichting van de muziekschool, jong, energiek en vol bravoure laten zij zien dat er nieuw jong talent in aantocht is. Ze spelen eigen songs en covers op hun manier. Deze muzikanten wisselen makkelijk van instrument. Ze zijn gewend om zich flexibel en wendbaar op te stellen. Dit is het resultaat van een band die langere tijd de kans krijgt om te groeien.
  De band werd eerst nog gecoacht door Dirk Beets maar de kwaliteit in de band is zo hoog dat de pianist Chaim de koning de leiding van de band op zich heeft genomen.
 • Lucky Brass
  Na het wegvallen van Popcorn kwam er ruimte voor een nieuwe gave brassband. Brassbands zijn helemaal hot momenteel en Lucky Brass is hierdoor helemaal geinspireerd om met veel energie en blaaskracht een wervelend concert neer te zetten
  Lucky Brass is een brassband bestaande uit saxofonisten, koperinstrumenten en een drummer. Zij spelen Funky, Groovy brassmuziek, dansmuziek waarbij je je benen niet stil kunt houden. Zij spelen covers van Lucky Chops, No-BS Brass en Gallowstreet.
 • Easy Ways
  Is de band die geleid wordt door Alex Ouwehand. De gitarist van The Golden Caves en geen onbekende in Katwijk.
  Alex is nu twee  jaar bezig met deze band en hij heeft de touwtjes strak in handen. Alex is niet van het halve werk en zorgt er voor dat de band een goed resultaat neerzet.
 • Big Beyond
  Is niet meer verbonden aan de muziekschool. De band is, na het succes op Oranjerock, zelfstandig doorgegaan. Omdat de band niet meer direct onder de radar zit zijn wij heel benieuwd waar ze mee komen tijden the night of the bands. Nick, Noël, Jaap, Roos en Jaïr staan altijd voor kwaliteit. We zijn er dan ook van overtuigd dat het een spetterend optreden zal worden.

Waar en hoe laat
De Night of the Bands begint om 20.00 uur. De Boemerang is te vinden aan de Huetingsstraat 36. Toegang is gratis

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter