Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Support Act knallend de Kerst in met DVS

Fans van coverband Support Act kunnen binnenkort smullen van de speciale kerstshow Christmas with Friends. Samen met de Marchingband van DVS wordt het een knallende en swingende show in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51, Katwijk. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten ad € 12,50 zijn verkrijgbaar via www.dvskatwijk.nl

De liefhebbers kennen Support Act natuurlijk als de grote coverband van onze regio. Al bijna 20 jaar staan zij garant voor sfeer en entertainment. Martin van Duijn van Support Act weet het nog als de dag van gisteren. “We begonnen voor de grap als éénmalige verjaardagsband. We noemden ons ‘Leuk Dat Jarig-Band’. Dat liep uit de hand en nu 20 jaar later zijn we één van de bekendste coverbands”.

Vier heren, twee dames, zang, toetsen, drum, gitaar en bas. En alle greatest hits uit de Top2000. Een gouden formule die heel Katwijk kent van festivals als Haringrock, Castellumpop en Noordzeezomerfestival. De connectie met Katwijk is natuurlijk voor eeuwig na hun eerste openbare optreden in Grand Café ‘In den Blauwen Bock’.

Support Act sluit een jaar vol optredens af met een knallende kerstshow. Van Duijn: “Het was weer een prachtig jaar vol feest met als hoogtepunt onze show op de bruiloft van onze eigen zangeres en bassist. Maar wat is er gaver dan na een jaar vol Greatest Hits een show vol Greatest Kersthits te brengen. En dan met de grote Marchingband van DVS. Wow, dit wordt een wall of sound!”

Support Act brengt knallers van Slade en Mariah Carey maar ook swingende combi’s als Dreaming of a white Christmas met Jingle Bells, het serene O Holy Night en het eigen kerstnummer Hooray For The Snowman. “Liefhebbers mogen dit echt niet missen,” aldus van Duijn, “een geweldige combi van nieuwe en oude muziek en het gevoel dat kerst ons brengt: verbinding, sentiment, meezingen. Het wordt een soort Night of the Proms van Katwijk! Fans moeten wel snel zijn. Het sfeervolle theater in het clubgebouw van DVS raakt al behoorlijk vol. Grijp niet naast de kaarten en bestel snel via de webshop van DVS Katwijk”.

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter