Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Muzikale start van 2020 door Harmonie Katwijk

Op vrijdag 10 januari 2020 luidt muziekvereniging Harmonie Katwijk het nieuwe jaar in met het traditionele Nieuwjaarsconcert in de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn. Dit jaar hebben we twee muzikale gasten: Bert Brandsma op klarinet en bassaxofoon en lokaal zangtalent Myrthe Glasbergen.

In de prachtige ambiance van de Dorpskerk komt het concertprogramma volledig tot haar recht. Het non-stop programma begint om 20:15 uur. De kerk opent een half uur eerder, om 19.45 uur. De presentatie van dit concert is in handen van Jaco van der Bent en het orkest staat onder leiding van dirigent Rob Balfoort.

Gratis toegang
Dankzij de financiële steun van vele sponsors is dit nieuwjaarsconcert gratis toegankelijk. Deze gratis toegangskaarten zijn nu af te halen bij FirstMan in de Princestraat en slagerij Coen Francken in de Rijnstraat. Ook zijn er toegangskaarten aan de deur beschikbaar.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter