Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

The Expired Faces @ Warm Winter Fest in De Schuit

Vrijdag 17 januari organiseert stichting Kattekse Culteren voor de derde keer het Warm Winter Fest. In de dorpskern van Katwijk kan het publiek genieten van verschillende culturele activiteiten.

In De Schuit treedt de Katwijkse band The Expired Faces op. Ondertussen behoeft deze band weinig introductie meer. Na vele optredens op grote festivals, kroegjes en besloten feesten hebben deze 5 heren zich aardig op de kaart gespeeld met hun klassieke covers uit de gehele popmuziekgeschiedenis.

Gedurende de avond zullen er 3 korte, akoestische sessies worden gespeeld bij de bar en vanaf 23h00 verzorgen ze een uitgebreide, versterkte set op het grote podium.

De zaal gaat om 19h00 open en de toegang is gratis.

Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl of volg ons op Facebook/Instagram.

Facebook Event

The Expired Faces maakten ruim vijf jaar geleden hun opwachting en sindsdien hebben ze op menig kleine en grote podia gestaan, in Katwijk en de regio die steeds groter wordt. De band bestaat uit louter ervaren muzikanten, die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de muziekscene van Katwijk en omstreken. Het repertoire bestaat grotendeels uit songs van de jaren 60, 70, 80 & 90 en laat zich omschrijven als een reis door de geschiedenis van de popmuziek; een opeenvolging van soul-, pop- en rock-klassiekers uit vervlogen tijden. The Expired Faces speelt eerst akoestisch bij de bar en sluit Warm Winter Fest elektrisch af op het podium.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter