Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Ysbrand in De Branding

Op vrijdag 17 januari treden zanger Ysbrand van Rijn en gitarist Jan van der Plas op tijdens Warm Winter Fest in Café De Branding aan de Voorstraat 12 in Katwijk. Om 20.30, 21.20 en 22.20 uur spelen ze liedjes van hun EP Winter Songs.

Ysbrand en Jan debuteerden in 1975 als tieners op Radio 1 in KRO’s Onbekend Talent. Daarna formeerden ze HMS Highschoolband, waarmee ze veel speelden in en rond Katwijk. Toen ze gingen studeren in verschillende steden, viel de band uit elkaar. Ysbrand maakte naam als reclameman en als zanger van Info Joe, Jan als muzikant met Les Zazous, de Driftkickers en de kinderpop-act DD Company. Afgelopen jaar zijn ze weer samen liedjes gaan schrijven. Onlangs verschenen die onder de naam Ysbrand op de EP Winter Songs.

Winter is de meest emotioneel geladen tijd van het jaar met de feestdagen en vele lange avonden. Ysbrand en Jan schreven zes Winter Songs over plezier, huiselijk geluk, eenzaamheid, nachtdiensten, dromen en hoop. Winter Songs staat inmiddels op Spotify. Komende week staan ze met hun liedjes ook in het bekende radioprogramma Countdown Café.

Spotify 

Apple Music

Van drie liedjes staan clips op YouTube:

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter