Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

AFGELAST Met de bus naar de Golden Caves albumrelease @ Bibelot Dordrecht

Op zaterdagavond 14 maart is de release van het nieuwe album van de Progpop formatie Golden Caves, met Katwijker Alex Ouwehand op gitaar, in Poppodium Bibelot Dordrecht.

Alex heeft een bus gefixed en vanuit Katwijk rijden een kleine 30 muziekliefhebbers die kant op om de band te supporten. Er is nog plek over, laat even weten dat je mee wilt via het FB Event. Vanzelfsprekend is Kattuk.FM er ook bij om verslag te doen van het concert.

Kosten busreis bedragen ongeveer 25 euro, kosten ticket zijn 15 euro.

Info van Alex:
Via dit event wil ik graag even checken of het haalbaar is om een busreis te organiseren naar de albumpresentatie van m’n band. Hoe meer mensen er mee gaan hoe goedkoper de busreis. Voel je vrij om nog meer mensen uit te nodigen. De avond zal plaatsvinden @ poppodium Bibelot te Dordrecht en de opstapplaats is @ het Marktplein.

Tickets voor de release kun je HIER link bestellen.

Golden Caves
Golden Caves is één van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie progressieve rock. De band gooit hoge ogen in binnen- en buitenland met zijn dynamische mix van progrock, alternatieve invloeden en een aanstekelijk poprandje. Het vijftal uit Rotterdam bracht in 2017 debuutalbum ‘Collision’ uit. Dit resulteerde in optredens op bekende festivals als Progdreams en ProgPower Europe. Een succesvolle tour in Engeland volgde, met als absoluut hoogtepunt een plek op ultiem progrock festival Summer’s End. het oudste progrock festival van Engeland. Ook in Bibelot maakte Golden Caves indruk als support van Focus.

Golden Caves legt op moment de laatste hand aan het langverwachte, tweede album ‘Dysergy’. In Dordrecht zal de band voor het eerst het nieuwe materiaal ten gehore brengen tijdens de cd release. Prog rock liefhebbers mogen dit concert absoluut niet missen!

 

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter