Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Mimiek’s Theater start met nieuwe MuziekTheaterGroep

De combinatie van zang en theater is op dit moment erg populair, maar er is in het Katwijkse verenigingsleven weinig aanbod. Vandaar dat we als toneelvereniging hebben besloten om deze vorm van theater ook aan te gaan bieden. De deelnemers (15+) zullen onder leiding van actrice/zangeres Gerlinde Vliegenthart, in een traject van een half jaar, een voorstelling gaan maken. Naast wekelijkse groepsrepetities zullen er ook individuele repetities plaatsvinden. Na enige vertraging gaat het project in april dan echt van start.

Gerlinde is geen onbekende voor de toneelvereniging. Voordat zij haar professionele zangcarrière begon, heeft ze als jeugdlid er al gespeeld en gezongen. “Ik heb er ontzettende veel zin in om hiermee te gaan beginnen. Juist ook omdat het bij mijn oude cluppie is”, aldus Gerlinde.

Aanmelden
Wil je meedoen met het muziektheaterproject? Meld je dan aan! Kunnen zingen is handig, maar hoeft niet per sé. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring. De groep start in april 2020, wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Er zal eerst een kennismakingsavond met zang en toneelspel plaatsvinden. De voorstelling zal in maart 2021 gespeeld worden. Aanmelden kan via het formulier op www.mimiekstheater.nl.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter