Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vanavond: Blank Protocol & Warhertz @ Kattuk.FM Live! vanuit Scum

Kattuk.FM gaat weer live vanavond! We livestreamen vanuit Scum optredens van de  bands Warhertz & Blank Protocol vanaf 21:00! Allemaal direct fullscreen te bekijken hier op de homepage van Kattuk.FM en via Facebook, Youtube of Twitch en waarschijnlijk ook nog insta (links volgen nog). De presentatie is in handen van Vink.

Zin in!

Of zoals Warhertz zelf zegt:

Goedemorgen mens en dier. U komt niet naar ons? Wij komen naar u! Vanavond zullen wij samen met Blank Protocol vanuit de Scum (op gepaste afstand) een live-stream concert geven. Zo rond 21 uur is de stream te zien via Kattuk.tv en/of Facebook + Youtube.

A Je To!

Techniek is op orde! Bands zijn er klaar voor! Scum is er klaar voor! Bezoekers zijn natuurlijk niet welkom, wij houden 1,5 meter afstand, wassen onze handen en zijn niet met teveel in 1 ruimte. We zetten ook de livechat aan, dus kom gezellig meekijken en luisteren en laat je horen voor de bands!

Weet wat je te wachten staat!

Check de video van het vorige optreden van Warhertz in Scum hieronder:

 

 

Written By: Redactie

No Comments

Leave a Reply