Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Katwijkse muzikanten schrijven ‘lockdownlied’!

‘Hou vol Hou vast’ luidt de titel van het liedje dat vandaag met een videoclip op Facebook en op Spotify is uitgebracht om iedereen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Het nummer is een initiatief van drie Katwijkse muzikanten: Jan den Hollander, Gerard van Duijn en Martin van Duijn. De opbrengst van het nummer gaat volledig naar het goede doel.

‘Hou vol Hou vast’ is geschreven is door het Katwijkse schrijversduo Jan den Hollander en Gerard van Duijn en verder vormgegeven, samen met  Martin van Duijn (gitarist Support Act) en Bram Bonarius (gitarist Van Beukenstein). Het nummer gaat over de saamhorigheid en de strijdlust die is ontstaan tijdens de huidige lockdown. Om die saamhorigheid tot uitdrukking te brengen is onder de Katwijkers de oproep gedaan om een selfie in te sturen met de tekst ‘Hou vol Hou vast’. Daaraan is ruim gevolg gegeven. De ingezonden selfies zijn opgenomen in de videoclip. Delen mag!

Bekijk de clip hieronder

Het nummer ‘Hou vol Hou vast’ is terug te vinden op Spotify bij Recht Uit Het Hart

 

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter