Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vanavond: Rauzör Undead & Whore @ Kattuk.FM Lockdown Live!

Een nieuwe Kattuk.FM Lockdown Live! vanuit Scum vanavond! De bands Rauzör Undead (met Vink) en Whore staan op het podium. Aanvang 21 uur en live te volgen (en weer terug te kijken) hier op de homepage of op Facebook Scum en Youtube Kattuk.nl

Rauzör
De heren zworen dit af maar moeten nog maar 1 keer hun rammelende herrie ten gehoren brengen aan de zwijmelende menigte. Waar liefde zoetsappig wordt, zullen de heren het herkauwen en terugspugen in de ton der haat.

“We are Rauzör, fight your own damn war!”

 

Whore
Whore is nieuw en geeft niet echt om überhaupt iets. Het breekt, scheurt, beukt, kraakt en verwoest. Als een wervelwind suist het voorbij en je weet geeneens wat je overkomen is.

“Whore is out there, come and fight us!!”

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter