Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vrijdag: The Negative Creeps @ Kattuk.FM Lockdown Live!

Kattuk.FM gaat weer live! Vrijdagavond vanaf 21 uur livestreamen we vanuit Scum een optreden van de beste Nirvana coverband sinds Nirvana; The Negative Creeps. Allemaal direct fullscreen te bekijken hier op de homepage van Kattuk.FM en via Facebook, Youtube of Twitch en waarschijnlijk ook nog insta (links volgen nog).

De presentatie is in handen van Vink.

Techniek is op orde! Band is er klaar voor! Scum is er klaar voor! Bezoekers zijn natuurlijk niet welkom, wij houden 1,5 meter afstand, wassen onze handen en zijn niet met teveel in 1 ruimte. We zetten ook de livechat aan, dus kom gezellig meekijken en luisteren en laat je horen voor de bands!

Weet wat je te wachten staat!

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter