Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Nieuwe datum albumrelease Golden Caves

Drie keer is scheepsrecht? Of gooit corona weer roet in het eten?

De releaseparty van het nieuwe album ‘Dysergy’ van Golden Caves (en de busreis) ging in maart niet door. Daarna in juni weer niet. Nu volgt een nieuwe poging op 20 november. Plaats van handeling: Bibelot Dordrecht

Het album is ondertussen wel al gewoon uit.

Bibelot: Golden Caves is één van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie progressieve rock. De band gooit hoge ogen in binnen- en buitenland met zijn dynamische mix van progrock, alternatieve invloeden en een aanstekelijk poprandje. Het vijftal uit Rotterdam bracht in 2017 debuutalbum ‘Collision’ uit. Dit resulteerde in optredens op bekende festivals als Progdreams en ProgPower Europe. Een succesvolle tour in Engeland volgde, met als absoluut hoogtepunt een plek op ultiem progrock festival Summer’s End. het oudste progrock festival van Engeland. Ook in Bibelot maakte Golden Caves indruk als support van Focus. Golden Caves legt op moment de laatste hand aan het langverwachte, tweede album ‘Dysergy’. In Dordrecht zal de band voor het eerst het nieuwe materiaal ten gehore brengen tijdens de album release. Prog rock liefhebbers mogen dit concert absoluut niet missen!

+support: Ella East
Energieke beats, positieve vibes en soms een donker randje. Ella East prikkelt alle zintuigen met pure, breekbare en  sfeervolle nummers. Als artiest is ze geïnspireerd door London Grammar, Celine Cairo en Adele en weet deze invalshoeken om te smelten tot een indrukwekkende nummers.

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter