Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

IkToon Fotografie: Dirk Schaap

Zo’n jaar of 8 geleden kocht ik mijn eerste smartphone en ik merkte al snel dat ik het leuk vond om tijdens het wandelen foto’s te maken. Mijn foto’s kregen ook veel leuk commentaar en aangemoedigd door familie kocht ik al snel mijn eerste digitale spiegelreflex camera.

Dat beviel erg goed moet ik zeggen. Ik sleurde dat ding overal mee naartoe en ik wilde graag leren hoe ik hem zo goed mogelijk kon gebruiken.Zo gezegd, zo gedaan. Twee jaar nadat ik mijn camera had gekocht heb ik me aangemeld voor de opleiding aan de fotovakschool in Amsterdam. Daar ben ik nu twee jaar geleden afgestudeerd.

Bekijk hieronder de inzending van Dirk Schaap, een serie foto’s van de Katwijkse band Delusional.

Ook meedoen?
Meer info vind je HIER

 

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter