Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

IkToon Fotografie: Jaap Ouwehand

Ik ben Jaap Ouwehand, op jonge leeftijd ben ik al met fotografie in aanraking gekomen. Ik heb gestudeerd aan de fotovakschool Rotterdam en heb deze ook afgerond. Ik maak veel zwart wit foto’s van veel verschillende onderwerpen. Ook vind ik het leuk om bijzondere trucjes uit te proberen met mijn fotografie.

Bekijk hieronder de inzending van Jaap Ouwehand voor de online expositie van Katwijkse fotografen, met als thema: Cultuur – in de breedste Zin van het woord.

Klik HIER voor alle foto’s van Jaap op het Kattuk.nl Foto-Archief.

Ook meedoen?
Meer info vind je HIER

Dit is een foto die ik heb genomen voor mijn opleiding op de fotovakschool. Als onderwerp heb ik hier gekozen voor molen “De gerechtigheid” in Katwijk aan de Rijn. De persoon op de foto is de molenaar Bouwma. Met het perspectief wou ik de nadruk liggen op het lijnwerk.

Dit is een foto die ik heb gemaakt voor mijn eindexamen op de fotovakschool. Het onderwerp is “vergeten monumenten”. De gedachte achter het werk is dat dagelijks langs monumenten rijden zonder hier aandacht aan te besteden. Door middel van licht en een lange sluitertijd heb ik dit geprobeerd in beeld te brengen. De twee foto’s hieronder zijn onderdeel van dezelfde serie.

 

 

Dit is een serie foto’s die ik heb gemaakt van het toneelstuk “Engelandvaarders”. Ik heb voor de foto’s gekozen vanwege het thema “Cultuur” van deze week van de amateurkunst. De connectie lijkt me logisch.

Hier enkele van mijn “kenmerkende” zwart-wit foto’s. Deze zijn allemaal gemaakt op het cultureel festival Moods In The Woods in het ridderbos in Katwijk.

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter