Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

IkToon Fotografie: Jan Boer

Fotograferen tijdens het reizen 

Ik fotografeer al heel wat jaren. Voor mijn werk moest ik veel reizen, waarnaast ik ook een aantal jaren op diverse plaatsen in het buitenland heb gewoond.  Familie bezoeken in Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten hebben bijgedragen aan verschillende foto’s die ik heb gemaakt. Op reizen fotografeer ik natuur, panorama’s, macro en grafity’s.

De bovenstaande foto is gemaakt op Vancouver eiland. We waren in de ochtend vroeg op pad om de camper in Vancouver in te leveren en onze reis voor te zetten op de ferry. We hebben om vijf uur in de ochtend op deze locatie een halfuur buiten gezeten om dit schouwspel op te nemen. Pas daarna zijn we op pad gegaan naar de ferry.

Geschreven door: Jan Boer

Bekijk hier de inzending van Jan Boer voor de online expositie van Katwijkse fotografen, met als thema: Cultuur – in de breedste zin van het woord.

Ook meedoen?
Meer info vind je HIER

Written By: Claire - Welzijnskwartier

No Comments

Leave a Reply